Stella har funnet nytt, kjærlig hjem ❤️

Stella er ute på prøve❤️

Hun er en snill og grei border collie på fem år som ønsker seg et godt hjem som kan gi henne  trygghet, stimulering og aktivitet

Stella er en skikkelig koseklump. Stella er en veldig stille hund med lite lyd, men elsker å hilse på alle som kommer. Hun kan godt være hjemme alene en arbeidsdag, men det hadde vært flott om dere var en aktiv familie på fritiden.

Stella  er lettlært og ønsker seg en familie som liker å jobbe med diverse eks søktrening, eller agility. Stella er jo en Border Collie og intelligent og kan en del triks men er  dårlig på gjeting av sau, men veldig god på å bruke nesa.  Innkalling må nok trenes mer på, for hun blir fort nysgjerrig og da er det ikke så lett å høre etter.

Stellas drøm er en familie uten barn, for barn  blir hun stressa av. Katter er også litt vanskelig.  Andre hunder, så lenge de er rolige går greit.Stella befinner seg hos eier i Oslo og er lagt ut som fjernadopsjon. For mer info om Stella, kan du ringe Elisabeth Thronstad på telefon 41572114 etter kl 17 på hverdager. Eller send mail til solplassenhunder@gmail.com og merker mailen med Stella.