Nydelige Ariel har funnet nytt hjem❤️

Nydelige Ariel er ute på prøve.

Jeg er en veldig søt tispe, blanding av Border collie og Portugisisk vannhund, på 6 år.


Det beste jeg vet er å trene, for jeg er en superglup jente, som har masse energi på tur. Men det er faktisk godt å kose hjemme også. Da er jeg en rolig kosehund, som elsker menneskene mine og vil være sammen hele tiden.

Egentlig er jeg glad i folk, men blir lett litt usikker med nye bekjentskaper. Det er ikke så greit med barn heller, så det kan dere ikke ha, for da blir det lett litt skummelt. Det er også litt skummelt når jeg møter nye hunder på tur i bånd. Dette tror jeg kan løses om du er klar for å hjelpe meg med dette.

Det er nok litt viktig at du er en hundevant person, som kan gi meg den tryggheten jeg trenger.

Jeg er ganske flink til å være alene hjemme faktisk, men kan bruke stemmen min en del når vi er sammen hjemme. Må jo passe på disse menneskene mine. Det blir nok fort litt bruk av stemme ellers også egentlig, så det beste er nok at dere bor i litt roligere omgivelser.

Akkurat nå er jeg hos eierne mine i Larvik og drømmer om noen som har stor hage og lyst til å jobbe med meg.

Hvis dere faller pladask for meg kan dere ringe Elisabeth Thronstad på tlf 41572114 etter kl 17 på hverdager, eller sende mail til solplassenhunder@gmail.com merket med Ariel.