Jeg er en vennlig sjarmør som snart reiser til Lommedalen på prøve

Jeg ønsker meg et aktivt, kjærlig og hundevant hjem hvor jeg kan fortsette å leve verdens beste hundeliv. Jeg er vant til, og liker meg best, å være mye ute. En hundegård eller annen mulighet bør jeg derfor ha.

Jeg er en snill, kosete og omgjengelig type på 5 år som har fått den beste omsorg, oppfølging og trening. Det er derfor jeg er stabil og veldig hyggelig å være sammen med. Å bråke gidder jeg ikke, og jeg har god, grunnleggende lydighet sittende inne i hodet mitt. At jeg jager katter er bare fordi mitt jaktinstinkt tar litt overhånd?.
Jeg er en trygg sjel og går derfor godt overens med andre hunder.

Jeg kan slappe godt av, men jeg elsker å trene lydighet, være mye på tur og kjører gjerne bil. Jeg er alltid sugen på å trene med deg. Kanskje er det lydighetstrening som blir vår greie? Kanskje kan du lære meg å bli med deg på skiturer? Kanskje er det sporsøk du liker å drive med, i så fall: Yes, lær meg det, jeg er med!! Fjelltopper? Yes, det også!! Det viktige er at vi jobber med noe sammen❤️

Jeg kan være hjemme alene, men ønsker meg en partner som har god tid til meg. Jeg er helt frisk, vaksinert og fulgt opp av veterinær.

Da jeg er en perfekt 4bent venn, så søker jeg deg som er en perfekt 2bent ledsager og venn. At du er aktiv, hundevant, kjærlig og har god tid er et krav. Har du barn, så må de være store slik at tiden din med meg får stor plass.

Dersom du matcher beskrivelsen (viktig at du leser nøye hva Hoss søker før du svarer), send gjerne en mail til Anne Brit og mrk den med «Hoss» solplassenhunder@gmail.com

Har du spørsmål, kontakt Anne Brit på tlf 982 97883

Hoss bor hos sine omsorgsfulle eiere i Fredrikstad. Der blir han inntil det helt perfekte hjem dukker opp og Solpassen bistår med fjernadopsjon.