Sjarmør har fått besøkshjem ❤️

Glimt i øyet❤️

Vakre Disa søker besøkshjem for gøyale utfordringer

Hei jeg heter Disa og er en fem år gammel, litt usikker Islandsk fårehund. Vil du være med på artige opplevelser med meg?

Min matmor er litt sliten og trenger noe hjelp til meg, som er en liten utfordring. Derfor søker mamma og jeg det perfekte avlastningshjemmet til meg. Egentlig trenger jeg en jobb for og trives, men det er ikke så lett for mamma å få til på egenhånd, med jobb og alt. Særlig når jeg må være alene og det liker jeg dårlig.

Jeg har en del utfordringer som jeg trenger hjelp til å håndtere. Dette med katter altså. De hater jeg. Støvsugere. Ja hvorfor skal man drive med det egentlig? Å tenne fyr i peisen. Kan vi ikke bare holde oss til panelovner?

Det er ikke lurt at dere har barn, for som sagt er jeg usikker. Men de aller fleste hunder liker jeg godt og hadde satt pris på å få være gårdshund med noen kompiser.

Min mamma elsker meg over alt på jord og vil så gjerne beholde meg, men da har hun skjønt at jeg trenger å komme til noen som kan jobbe med hund. Der jeg kan få utfordra meg og brukt hodet mitt. Det å være en trygg hundevant person, som kan hjelpe meg å bli trygg, er veldig viktig.

Er du den som kunne tenke deg å ha meg på besøk og bor i nærheten av Moss? Når og hvordan blir vi enige om.

Disa bor hos eier i Moss og skulle du være interessert i å ha besøk av Disa på avlastning? Da tar du kontakt med Elisabeth på tlf 41572114 etter kl 17 på hverdager. Eller du sender mail til solplassen med emnefeltet Disa. Vi ser frem til å høre fra deg