Vakker, ung blondine reiser til Trysil og blir der på prøve noen uker for å se om hun trives ❤️

Jeg er en snill og god Amerikansk Cocker Spaniel på bare 1 år. Jeg veier ca 10kg. Jeg heter Bella og trenger deg som kan lære meg å bli en trygg og fin voksen❤️

Jeg har vanskeligheter med å finne roen i hverdagen. Jeg stresser og har den senere tid påtatt meg jobben som vaktmester når det skjer noe utenfor huset mitt. Da varsler jeg.
Jeg trenger å få bruke energien min på riktig måte slik at jeg kan si opp denne jobben!

Rotrening vil være svært viktig for meg.
Jeg ønsker meg en hjertegod, tålmodig eier som helt konkret driver en form for aktivitet med meg. En som kan lede meg frem til å bli den aller beste venn når vi sammen går rundt i verden. Kanskje er det i lydighetstrening vi vil hevde oss?
Eller spor? Bare vi to står fjellstøtt sammen?

Jeg har ikke lært å være hjemme alene ennå, men den nøtten knekker vi nok sammen bare vi får tid på oss❤️

Jeg er vant til å stelle krøllene mine og børstes hver dag. Jeg elsker det ikke, men finner meg i å klippe neglene. Jeg er frisk, rask og vaksinert.

Dersom du kan tilby Bella et rolig hjem med god tid, hvor noen er hjemmeværende og hvor hun kan få bruke sitt smarte hode i positiv aktivitet, så kan du skrive en mail til solplassenhunder@gmail.com og merk den med «Bella».

Bella bor hos eier inntil det rette hjemmet dukker opp.


Har du spørsmål som ikke er beskrevet her, så kan du kontakte Anne Brit på 982 97883.