Bobby har funnet sin flokk❤️

Fineste meg søker deg❤️


Jeg er en Staffordshire Bullterrier på 6 år, som ønsker meg en familie med stor hage i rolige omgivelser. Jeg vil helst til noen uten barn, for jeg tenker fort at jeg må beskytte dem.

Trøtt jeg?

Jeg er en sofagris og får ikke nok kos. Det sies at jeg skravler mye, men det er ikke vondt ment. Jeg er skvetten av meg på litt uvanlige ting egentlig.

Det hadde vært fint om dere er rolige folk for jeg er er en ganske bedagelige type egentlig, men blir også med på turer altså. Jeg er vant til å være på ferie hos andre og jeg trives godt med å være alene en arbeidsdag

Smiiiil

Jeg elsker besøk av folk og blir skuffa om det bare ringer på og de ikke kommer inn. Det blir sagt at jeg er en artig skrue med mye personlighet. Men andre hunder er jeg ikke så begeistret for altså.

Zzzzzz?

Skal jeg være ærlig, er jeg også skeptisk til veterinærer. De liker jeg ikke. Har hatt noen episoder som ikke var så greie. Kloklipp er også noe jeg kvier meg for, men om du er klar for å hjelpe meg å bli håndtert, da blir vi bestevenner.

Bobby blir hos eier til vi finner riktig familie til han. Derfor er dette en fjernadopsjon.

Jeg vet at jeg er vakker❤️

Faller du for Bobby, så kan du ringe Elisabeth på tlf 41572114 etter kl 17 på hverdager. Du kan også skrive en mail til solplassenhunder@gmail.com og merke den med Bobby.