Jeg har reist til Vikersund til ny flokk ❤️

Jeg er en hjerteknuser❤️

Jeg er en Chi hua hua på 7 år. Jeg er en svært trygg og sjarmerende herremann som lett tilpasser meg ulike miljøer, og nå trenger jeg deg❤️. Jeg lar meg enkelt håndtere og elsker kos og kjærlighet. Jeg går godt overens med folk og andre hunder. Jeg kan varsle når det ringer på døren eller at jeg opplever at noen kommer brått på, men jeg er absolutt ikke en hund som bjeffer på alt og ingenting. Jeg er trygg og superkul!

Jeg har bodd hos fostermor Eli i flere uker, hun er forelsket i meg?. Hun og Solplassen er selvsagt veldig nøye på at du og jeg blir en god match.

Min nye flokk må være hjemme eller kunne ha meg med på jobb den første tiden, da jeg må trene litt mer på å være hjemme alene. Jeg ønsker meg et hjem uten, eller med store, barn.

Jeg er god på å slappa av

Jeg er frisk og glad i å gå tur, men elsker også å ligge i sofaen og nyte late dager sammen med deg. Jeg er renslig, våken og tillitsfull. Vil du bo sammen med meg?

Send en mail til solplassenhunder@gmail.com merket med «Justin».