Dorthe har reist til ny flokk❤️

Jeg har verdens vakreste øyne❤️

Jeg er en ung, lærevillig og veldig matglad frøken på bare drøyt 1 år. Jeg er veldig kosete og vil være en familiehund i et hjem hvor jeg får krølle meg sammen i din sofakrok❤️

Jeg er en blanding av beagle/drever. 25% beagle, 75% drever.

Jeg er veldig sosial og tillitsfull med andre hunder. Jeg bor idag sammen med en annen hund, han er min bestis?.
Selv om jeg forsvarer tyggebenet mitt, så går jeg ellers godt overens med de fleste hunder. Katter liker jeg ikke, da bjeffer jeg og drar i båndet.

Jeg elsker å «jobbe» og gjør alt for en godbit. Feks agility, lydighet eller sporsøk vil gjøre at mitt smarte hode får brukt seg. Lange fjellturer sier du? Ja takk? Jeg er veldig glad i mennesker, men kan bli litt reservert dersom noen kommer brått på meg. Da trenger jeg deg for å vise meg trygghet.

Jeg blir gjerne med til veterinæren og skal du stelle neglene mine, så bare gjør det, en godbit tas i bytte.

Dorthe trenger en aktiv og kjærlig eier.
Hun kan være en liten mattyv, hun må trene ennå mer på å gå pent i bånd og innkallingen sitter ikke helt fast. Ikke så rart, hun er en livsglad, veldig ung hund og har fremdeles mye å lære før hun blir skikkelig voksen?
Dorthe kan «mase og sutre» litt, så positiv aktivitet og rotrening vil hun nok sette pris på. Hun er ikke vant til å være alene uten annen hund, så dette må trenes mer på.
Dorthe trenger derfor et hjem hvor en er hjemme eller der hvor hun kan bli med på jobb inntil hun er trygg på dette.

Dorthe bor hos sin snille eier på Lørenskog inntil et nytt, godt hjem dukker opp, og Solplassen bistår med fjernadopsjon (les mer om dette på sidene våre).

Dersom du ønsker å vite mer om Dorthe, skriv en mail merket «Anne Brit/Dorthe». Skriv litt om hva du kan tilby.

Har du spørsmål som ikke er beskrevet her, ring Anne Brit på tlf 982 97883.