Sølvgrå skjønnhet har fått nytt hjem ❤️

En sølvgrå skjønnhet søker deg❤️

Hei jeg heter Ludvik og er en fire år gammel dvergpuddel på fire kilo.
Jeg er en kosegutt sammen med de jeg er glad i. Jeg er litt reservert overfor de jeg ikke kjenner så godt. Jeg er kvikk, leken og lærevillig. Jeg har til og med gått på triksekurs, supergøy!

Er ikke jeg staselig?

Nå er det slik at jeg er en litt usikker type som trenger noen som kan hjelpe meg med å bli trygg på tilværelsen. Det er viktig at jeg ikke bor sammen med barn, for de liker jeg ikke. Dessuten er jeg ganske redd for frisøren og veterinæren. Når jeg må være litt alene, sier jeg tydelig ifra, så det er lurt at jeg får være med, eller at noen er sammen med meg.

Skal vi nyte høstfarger på tur sammen?

Drømmehjemmet hadde vært et sted der jeg kunne bli trygg på tilværelsen. På turer med lek og moro. Lære nye ting kanskje? Jeg er ganske god på innkalling, – om det ikke er noe veeeldig interessant i bakken.


Er du/dere litt nysgjerrig på nydelig Ludvik ta kontakt med Elisabeth på tlf 41572114 eller mail til solplassenhunder@gmail.com Mrk mail med «Elisabeth/Ludvik»