Jeg fikk nye muligheter ❤️

Tusen takk til alle for at jeg fant ny flokk ❤️

Jeg trengte et nytt hjem med mye tålmodighet og mye kjærlighet. Jeg strevde med å finne roen, hadde i det hele behov for tydelige, rolige omgivelser. Mine tidligere eiere tok den tunge beslutningen og tenkte på mitt beste ved å be om hjelp, – flotte folk!

Eli, fostermor, åpnet døren og tok meg inn til seg, hun gjorde en utrolig jobb og observerte hva akkurat jeg hadde behov for. En stor og uvurderlig jobb for å hjelpe meg❤️

Nå har den fineste, nye flokken gitt meg rom som et nytt, koselig tilskudd i sin familie (jeg er til og med på insta nå, det betyr jo at de digger meg?) . De jobber på og gir meg akkurat hva jeg ønsket meg – en ny mulighet. Tusen takk! Uten dere, og alle andre som bidrar, ville Solplassen ikke kunnet hjelpe meg❤️

Tusen takk til alle som gjør at jeg og flere andre pelsklinger får nye sjanser!!

Snutehilsen fra Konrad