Teddy, en snill og god firbent venn, har fått nytt hjem og reist til Blaker❤️

Jeg heter Teddy og er en blanding av Pomeranien og Tibetansk spaniel, veier 4kg og er 6år. Jeg er en glad og elskelig sjel som søker snill og kjærlig flokk. Jeg elsker kos, kan du gi meg det?

På tur er jeg lykkelig, og må derfor finne deg som liker å være ute på tur, da vil jeg trives best. Jeg sitter gjerne i sekken din dersom du er på lengre, strabasiøse turer.
Jeg håper at du har en myk sofa hvor du og jeg kan sitte inntil hverandre når dagen er over, nyte rolige stunder.
Har du en liten hageflekk, så sier jeg ikke nei til å nyte solen der med deg!

Jeg kan ikke si at jeg elsker å kjøre bil, jeg stresser litt, men jeg finner med i det. Jeg trenger at du hjelper meg med å holde sveisen min i orden. Børste og kanskje klippe meg litt? Børste tenner gjør jeg også ganske jevnlig. Jeg er veldig enkel å håndtere, jeg lover❤️

Se så fin jeg er når jeg er nyklippet❤️

Teddy greier ikke å være alene hjemme, så du/dere må være hjemmeværende. Som mange hunder er han redd for fyrverkeri, denne dagen trenger han at du trygger han.
Han har en nydelig personlighet, elsker mennesker og de fleste andre dyr.
Selv om han drar litt i båndet når det er noe spennende i veikanten, så går han fint i bånd.

Teddy er i fin form. For to år siden hadde Teddy nyresvikt. Han får daglige medisiner, han merker ikke noe til dette idag. Teddy er forsikret, jevnlig fulgt opp av veterinær, chippet og vaksinert.

Teddy bor i fosterhjem hos Lynn i Moss.

Dersom du finner Teddy som en god makker for deg, skriv en epost hvor du beskriver hva du kan tilby. Mrk epost med «Teddy/Lynn». Har du spørsmål som ikke er besvart her, kontakt Lynn på tlf 92022899.