En silkesvart, vakker frøken har funnet nytt hjem❤️

Jeg vet at jeg er vakker?

Jeg er en vakker liten Tibetansk Spaniel jente på 20 mnd som søker nye eiere.

Fostermor sier jeg er en liten frøken med egne meninger. Bare fordi jeg ikke alltid gidder å høre på henne, eller later som jeg må tenke grundig igjennom hva hun sa – før jeg gjør det lissom ? Jeg tar mine oppgaver seriøst: Jeg kan varsle på ukjente lyder og når noen kommer på besøk.
Og på kvelden, når alt har roet seg – da vil jeg aller helst ligge ved bena dine eller enda nærmere. (Jaja, vil nok det helst store deler av døgnet da, hvis du har tid)

Jeg nyter å sette labbene på gresset og la solen varme

Dette sier de om meg: Søt, litt forsiktig, nysgjerrig, bittelitt ramp, morsom, kvikk og våken frøken.

Drømmehjemmet er hos deg som er masse sammen med meg, har mulighet til å trene på sosialisering og kurs, gå lange turer, gjerne kjenner rasen og har et rolig, trygt og godt hjem å tilby. (Ikke med små barn).
Enebolig med hage, hvor jeg kan ligge og sole meg. Og selvsagt masse godbiter – for det eeelsker jeg ?

Er du mitt foralltidhjem?
Ta kontakt merket «Nima/Aina» til solplassenhunder@gmail.com

Vil du vite mer, ring Aina 928 04 336 (mellom kl 17-21) eller Marianne 93696593 (mellom kl 1100-1600).