Quito er så spent! Han har kommet til sitt gårdsparadis på Hønefoss

Vakrere øyne finnes ikke❤️

Jeg er en 8år ung Gordon Setter. Jeg er frisk og sprek, og vil gjerne fortsette å være aktiv med lengre turer.

En liten hage hvor jeg kan kose meg på gresset når du drikker kaffe vil være hyggelig for meg. Jeg vil gjerne komme til deg/dere som har god tid til å gi meg en sentral plass i flokken. Jeg tåler godt å være alene hjemme, men jeg elsker kos, nærhet og fellesskap på turer ut i verden. Du bør derfor ikke jobbe full tid, det blir så kjedelig for meg.

Quito går godt overens med alle, han har ingen utfordringer i hverdagen. Han trives med både barn og voksne, han er også omgjengelig ovenfor de fleste andre hunder. Han kan reagere på noen hunder, men det er en sjeldenhet.

Quito er rolig og behagelig inne, ivrig ute, men går fint i bånd når dere har blitt kjent. Han kommer på innkalling og går ofte løs. Han er vant til å kjøre bil.

Jeg er chippet og er jevnlig fulgt opp av veterinær

Det er selvfølgelig viktig for oss å sikre at Quito kommer til et hjem som verdsetter hans fine personlighet, og som har masse kjærlighet og tid å gi. Er det deg?

Hunden bor hos eier i Oslo inntil vi finner det perfekte hjem, og han går under avtale om fjernadopsjon (les mer om dette på siden vår).

Dersom du ønsker å bli mer kjent med Quito, send en mail merket «Quito/Anne Brit» til solplassenhunder@gmail.com
Beskriv hva du kan tilby i hverdagen