Hils på Rocky❤️

Skal vi bli turkompiser?

En spretten ni år gammel Norfolk terrier på 7kg som er lærevillig og gjerne vil bestemme.

Han er full av energi, men er også en skikkelig kosegutt som liker å ligge inntil. Han elsker vannlek og er verdens lykkeligste med en balje med vann.
De har vært hos veterinær nylig og Rocky er frisk som en fisk, men har skjevt bitt. Han er også permanent kastrert for fem år siden.

Utfordringene til Rocky er at han er territorial i hjemmet. Han passer på og viser det tydelig. Han har utfordringer med å møte fremmede mennesker og hunder. Han viser også utrygghet mot barn da disse blir for uforutsigbare for Rocky.

Rocky trenger en eier som har erfaring med hund, og som kan jobbe med de utfordringene han har. En tålmodig og tydelig eier.

Denne karen liker ikke å være alene og tisser inne om han blir forlatt (kun da). Derfor er det ønskelig med et hjem der noen er hjemme, eventuelt jobber redusert. Som har tid og glede av å jobbe målrettet for å endre adferdsmønsteret til denne stolte karen .
Ta han med ut i verden, bygge tillit og mestring i ulike situasjoner.

Vi ser at Rocky ikke skal være i en familie med barn. Han vil være hos eier i Oslo frem til rett eier er funnet.

Vil du vite mer om Rocky, kan du ringe Elisabeth på tlf 41572114 etter kl 17, eller sende mail til Solplassen@gmail.com. Merk mail med Rocky