En herlig sommerhilsen

Skjønne Augusta feirer rundt tall

Hei Solplassen!

Vi feirer Augustas 10-års fødselsdag i dag! Hun har hele tiden vært vår store hjerteknuser, vi gleder oss hver eneste dag med henne og er dere evig takknemlig. Hun er fortsatt på slanker’n, men det er ennå litt å ta av. Hun har hatt et sår på venstre øye som ga oss mange besøk hos veterinæren, vi skal til sluttkontroll samtidig med vaksinering og tann-kontroll til høsten (vi måtte fjerne syv tenner – uten at det har skapt problemer) regner med at alt er OK. Håper alt er bra med dere og pensjonærene på Solplassen. Fortsatt god sommer, masse hilsener fra Bitte, Augusta og meg❤️

På Solplassen nytes duften av struttende tomatplanter

Solplassen kan hilse at alt står strålende til. Og det er takket være alle snille givere, støttespillere og alle dere som tar imot hjertebarn som trenger nye hjem ❤️

Alle frivillige som gjør en kjempejobb gjør også dette mulig?