Hils på Balder, en kul kar

Kanskje vil du bli min bestevenn?

Holdt av aug 2022 •

Balder er en veldig kosete Jack Russel på bare 1 år. Han er veldig glad i mennesker, er leken og svært glad i flokken sin. Han bor sammen med annen voksen tispe, de er veldig gode venner. De koser seg på tur og leker sammen.

På tur har Balder utfordringer. Han utagerer og blokkerer når han møter andre hunder. Når Balder blokkerer og korrigeres av eier kan han si tydelig ifra. Passeringer må derfor trenes på av tålmodige, trygge eiere.

Balder finner seg i å klippe klør, tørke labber og generelt håndteres.

Balder er idag hjemme alene, men er urolig og stresser, og kan da markere inne. Nye eiere må derfor ha anledning til å starte tilvenning i korte økter og ha tid til å være mye sammen med Balder. Det bør derfor være en hjemmeværende i husstanden.

Da eier lufter hunden samtidig og sammen med den andre tispen, er det ikke mulig å arbeide/trene med Balder på en god måte. Dette er noe som er helt nødvendig, og eier ønsker derfor at han finner nye, tålmodige og erfarne eiere med mye tid og hvor Balder er eneste hund.

Balder elsker barna i familien, men da det nye hjemmet må ha kapasitet til å gi Balder mye fokus på rett måte, må barna være store.

Balder bor hos eier inntil det perfekte hjem dukker opp.

Tror du at du og Balder vil trives sammen, send en mail hvor du beskriver hva du kan tilby, mrk mailen med «Balder»
Mailadr: solplassenhunder@gmail.com
Du kan også ringe Anne Brit på tlf 982 97883.

En liten lur må til❤️