Ruffen søker godt hjem

Vakre godgutten Ruffen på 2 år og 3 måneder ønsker seg et nytt, godt hjem hos noen rolige voksne.

Ruffen er en grei spansk vannhund på 18,5 kg. Han må omplasseres fordi han har seperasjonsangst. Ruffen går greit med barn, men vi ønsker at han helst skal få komme til et hjem uten barn. Ruffen kan være litt skeptisk/reservert mot fremmede, men er sosial og tillitsfull ovenfor de han kjenner. Han er fulgt opp med helsesjekk og vaksiner, men har allergi og går derfor på spesialfor. Ruffen elsker å gå turer og er en fin turkamerat. Han kan reagere på enkelte hanner, men hans beste «kamerat» er en hannpuddel på 9 år.

Ruffen går ikke godt overens med katter i huset.

Ta gjerne kontakt med Elisabeth 41572114 etter kl 17 for mer informasjon om Ruffen eller send email til solplassenhunder@gmail.com som merkes «Ruffen».