Bli litt kjent med Melissa

En vakker frøken

Melissa er en nydelig japansk spisshund på 6 år. Hun bor nå på Solplassen, slik kan vi bli ennå mer kjent med hva hun trenger før hun flytter til et nytt «for-alltid-hjem».

Melissa er en veldig forsiktig, elskelig hund. Hun reagerer med stress dersom det skjer for mye rundt henne, hun har behov for ro rundt seg. Hun vil nok ønske seg et hjem hvor ny eier har god tid til å utforske hverdagen med henne i rolige former. Hun har lett for å varsle/bjeffe, særlig på uventede lyder som oppstår, så en enebolig i rolige omgivelser uten barn vil nok være det beste.

Nye eiere bør ha stort fokus på å gi kjærlighet, forutsigbarhet og å bygge bånd ved å legge inn opplevelser og mestring for vakre Melissa. Hun kan flere triks, hun er lettlært mot en liten godbit, hun elsker turer, men liker også å ligge på ditt fang og å nyte livet sammen med sin eier. Hun elsker kos! Hun liker ikke å være alene hjemme, hun trenger derfor en hjemmeværende rundt seg.

Melissa går greit med de andre hundene på Solplassen, men kan si ifra dersom hun ikke korrigeres. I det nye hjemmet bør hun være eneste hund.

Som tidligere beskrevet vil Melissa bo her på Solplassen en stund til før vi finner det perfekte hjemmet for henne. Dersom du ser for deg at hun kan bli din øyensten, så hører vi gjerne fra deg. I så fall ønskes en mail til solplassenhunder@gmail.com hvor du nøye beskriver hva du kan tilby henne. Vi tar kontakt om en stund dersom det blir aktuelt at du får hilse på henne. Mrk mailen med «Melissa».