Mikkel har funnet sin nye flokk❤️

Mikkel vil ha en ny makker, – er det deg?

Vil du gjøre en forskjell, åpne hjemmet ditt for en trofast herremann som meg? Får jeg krølle meg sammen i din sofakrok?

Jeg er en tillitsfull, frisk og rask, eldre herremann (ti år, jeg blir kanskje pensjonert snart, men har masse å oppleve lenge ennå) som søker et hjem som ser hvor fin jeg er.
Jeg liker turer, men helst i solskinn og godt vær ?
Jeg er en bedagelig type, – liker rolige morgener, være med deg der det skjer og elsker menneskene mine ❤️

Utfordringene til Mikkel er seperasjonsangst. Han liker ikke å være alene hjemme og vil høylytt si ifra. Han søker deg som vil være et to-spann i hverdagen.

Han bør ha en eier som har erfaring med hund for han kan «knurre og nappe» hvis han er misfornøyd, men gir et tydelig hundespråk (han sier ifra). Han drømmer om en eier som vil leve sammen i gjensidig respekt, som vil ha en kul makker ved sin side.

Han er en trivelig og god gutt, smiler, snakker og vinker når han vil ha oppmerksomhet eller blir veldig glad. Han må oppleves❤️

Drømmehjemmet til Mikkel er hos eiere som for det meste er hjemme og som virkelig har lyst til å åpne hjemmet sitt og gi denne karen en trygg, god og lykkelig pensjonstilværelse.Gjerne et hjem hos noen som er glad i friluftsliv, og med fine turområder i nærheten.

Høres dette interessant ut?
Ta kontakt merket «Mikkel» til solplassenhunder@gmail.com
eller ring Aina på telefon 928 04 336
(Mellom 17.00-21.00)

Mikkel bor hos Aina (fostermor). Han har vunnet hennes?. Hun kan gi deg masse informasjon om denne fine fyren som hun har blitt så glad i.