Nydelige Mila

Et skikkelig sjarmtroll, lille Mila

Søte Mila er en blanding av Kinesisk Nakenhund og Chihuahua. Pga livssituasjon ønsker eier at lille Mila på 5kg kommer til et hjem med god tid til kos og turer i fint vær.

Mila er en hund som er glad i å være sammen med flokken sin, men kan bli stresset dersom det er for mye som skjer rundt henne. Hun har lett for å varsle, også når hun er på tur. En oppgave for nye eiere å trene på.

Etter å ha blitt litt kjent går Mila helt greit med andre hunder, men vi ser for oss at hun har det best som eneste hund i hjemmet. Hun er vant til å kjøre bil. Hun er ikke glad i å klippe klørne sine, men hun finner seg i det. Mila er snill og god, hun har fantastisk personlighet. Mila blir ti år. Hun har vært jevnlig og nylig fulgt opp av veterinær og er frisk og sprek.

Mila takler fint å være alene hjemme, men vi søker et hjem hvor det i hovedsak ikke er nødvendig. Hun vil ha nye eiere som kan sette av tid til å være sammen med henne, gi henne små oppgaver, gå turer og ellers nyte livet sammen med henne. Det nye hjemmet bør ligge i rolige omgivelser. Vi ønsker at Mila skal komme til rolige voksne personer uten barn.

Mila bor nå i fosterhjem. Hun har raskt funnet seg til rette i flokken og sjarmerer alle hun møter på sin vei. Hun er lett å bli glad i?

Dersom du vil gi Mila et trygt og godt «for-alltid-hjem», send en epost til solplassenhunder@gmail.com hvor du beskriver godt hva du kan tilby henne, legg ved ditt telefonnummer. Mrk gjerne eposten med «Mila».

Evt spørsmål kan rettes Anne Brit på tlf. 982 97883 eller Elisabeth på tlf. 415 72114.