To nydelige venner – Dachs

Hundene har samlet funnet et nytt hjem.

Bella og Basse, søster og bror, ønsker seg et omsorgsfullt hjem sammen eller hver for seg. De ønsker en flokk hvor det stort sett er noen hjemme og som har masse tid til turer og kos. Helst i landlige omgivelser og fine turområder.

Bella og Basse er av rasen strihåret Dachs 7 år gamle.
Basse veier 15kg, Bella 7kg.

De er gode jakthunder begge to, lydige og ivrige turgåere. Begge er glad i mennesker, både barn og voksne. De vil helst være sammen med menneskene sine hele tiden. Liker seg godt i sofaen sammen med flokken sin. Basse er spesielt kontaktsøkende, og setter stor pris på småprat og kos. Rolig og trygg, bare snill og god.

Bella er en våken type som følger med på det som skjer. Vennlig mot alle, men kan varsle på hunder hun møter ute. Veldig glad i sin bror Basse.

De er fulgt opp hos veterinær med vaksiner og er chippet. Basse har en bilyd på hjertet som ikke plager han. Han har tidligere operert ut en kongle han har spist, men er frisk og rask nå.

Bella har en jursvulst som er under kontroll og hun er ikke operert for dette. Det plager henne ikke. Hun har vært operert for prolaps i ryggen og er helt fin igjen.

Kan du gi disse to goingene (eller en av dem) et godt hjem? Omplasseres sammen eller hver for seg.
Send gjerne mail merket «Bella og Basse» til solplassenhunder@gmail.com og fortell hva du kan tilby dem.

Du kan også kontakte Anne Brit på tlf. 98297883.

Hundene bor hos eier inntil det perfekte hjemmet dukker opp.

Fin i barten 🙂
Søteste søster 🙂