Cola – Engelsk setter/ labrador

Cola er omplassert. Snille, gode Cola trenger et hjem der han slipper å være alene. Han ønsker å komme til et hjem i landlige omgivelser, der han har trygge, snille, rolige mennesker rundt seg døgnet rundt. Til gjengjeld får du verdens beste tur- og kosekamerat.

Cola er veldig glad i å være ute på tur, særlig på fjellet. Og han elsker å bade. Han kan fort bli litt ivrig og dra i båndet. Han vil gjerne ha med seg en ball på tur, som han kan bære med seg og passe på! På trygge steder kan han fint gå løs; han følger nøye med på hvor flokken hans er, og stikker ikke av. Han er snill og grei med både hunder og mennesker, men blir stresset om det skjer for mye rundt ham, og passer best i et hjem uten barn. Han er ikke glad i katter.

Cola er 8 år, kastrert, veier 34 kg. Han er godt fulgt opp hos veterinær, med årlige vaksiner, tannstell og helsesjekk. Han har aldri vært syk eller skadet, men har HD. Dette hemmer ham ikke, men det må taes hensyn til. Han bør f eks ikke være med på lange skiturer. Han er forsikret.

Vi håper å finne et trygt og godt hjem hos noen som er hjemme, som har god tid til å være ute på tur – gjerne på fjellet eller ved et badevann! Hus med hage der han kan ligge og kose seg i sola hadde vært fint.

Cola bor hos eier på Østlandet til drømmehjemmet dukker opp, og kan møtes der etter avtale. Om du ønsker å gi denne vakre, snille gutten et omsorgsfullt hjem, kan du sende mail merket «Cola» til solplassenhunder@gmail.com, og fortelle litt om deg og hva du kan tilby ham. Du kan og kontakte Mette på 95086616 kl 10-16.