Aktive Leia søker nytt hjem?

Leia er omplassert.

Hun er en blanding av border collie og puddel 5 ½ år som ønsker seg et aktivt hjem i landlige omgivelser, gjerne på gård. Hun er en veldig snill hund og er kvikk og oppvakt. Hun er lærevillig og leken.

Leia trives ikke i byen, det blir for mange inntrykk og hun har et stort gjeterinnstinkt. Hun liker ikke biler, sparkesykler og skateboard. Derimot elsker hun å kjøre bil! Hun liker også godt å sykle, løpe og gå lange turer.

Nytt hjem for Leia må være tålmodige og tydelige, samt arbeide for å redusere stressfaktorer i livet hennes. Hennes gjeterinnstinkt er sterkt og kanskje er det mulig å la henne få bruke dette på en naturlig måte. Hjemmet må ligge landlig til med lite trafikk i turområdene.

Vi søker et hjem med særlig god kompetanse på hund og som er villig til å trene med henne i rolig omgivelser slik at hun kan oppleve mestring og ro i hverdagen. Hun vil kunne passe i en familie uten barn eller med større barn.

Dersom dere kan tilby Leia et for alltid hjem, ta kontakt med Solplassen v/ Mona Terese Røstvang, på mail: solplassenhunder@gmail.com