Luna – ute på prøve

Luna er en nydelig Samojed på 6år som trenger et nytt hjem. Hun er sosial og utrolig fin med andre hunder.

Luna er en flott hund, oppvakt og renslig. Hun er en allsidig hund som er er veldig smart og glad i å bruke hodet. Hun veier 23kg. Pelsen krever ukentlig gjennombørsting, og beskytter mot både varme og kulde.

Luna liker ikke å være alene, hun uler når hun er alene, passer derfor ikke i leilighet. Hun blir lett litt overivrig i møte med andre hunder på tur, og trenger en eier som kan ta seg tid til å trene henne i slike møtesituasjoner, ellers blir det endel lyd. Hun elsker andre hunder, men forstår ikke helt å hilse pent ?

Luna ønsker seg et landlig hjem hos noen som er kjent med Samojedrasen.

Interesserte kan sende mail merket «Luna» til solplassenhunder@gmail.com eller Marianne på telefon 93696593 kl.10-16, og fortelle hva dere kan tilby hun.