Cesar – omplassert

Cesar er en snill, kosete, hengiven gutt på 1 1/2 år. Liker å gå tur, vandre rundt i hagen eller kose seg på sofaen.

Han er ung og trenger fortsatt å lære; han bjeffer veldig når det kommer besøk, og dette må ny eier hjelpe ham til å slutte med. Matmor  har jobbet mye med dette, og ser bedring. Han er nysgjerrig på gjestene, men synes nok det er litt skummelt med fremmede i hus. Han kan og utagere mot hunder på tur, bjeffer og drar mot de. 

Cesar er enkel å håndtere; pelsstell og kloklipp går fint. Bilkjøring går fint, ligger rolig i buret sitt. 

Vi håper å finne et hjem til Cesar hos voksne uten barn, som har erfaring med å trene hund, og som har tid og lyst til å jobbe med ham. Han er full av energi, og trenger både fysisk og mental trening.  Han er ikke vant til å være mye alene, så det er ønskelig at han kommer til et hjem der noen stort sett er hjemme. Han takler fint å være alene noen timer. Siden det er mye lyd i ham passer han ikke i leilighet. 

Han omplasseres fordi han og den eldre hannhunden i hjemmet ikke går godt sammen. Vi tror Cesar vil trives best som eneste hund i familien. 

Cesar er registrert i NKK, chippet og vaksinert. Han er frisk, mangler noen tenner.  

Han bor hos eier nær Eidsvoll til det rette hjemmet dukker opp, og kan treffes der etter avtale. 

Interesserte kan sende mail merket «Cesar» til solplassenhunder@gmail.com og fortelle hva dere kan tilby ham, eller kontakte Mette på tlf 95086616 kl 10-16.