Argo – ute på prøve

Mor er Alaska Husky/Malamute, Far er Dogo Canario/Rottweiler/Amerikansk bulldog, så Argo er en stor og sterk gutt på snart 2år som trenger en erfaren eier.

Argo er født 12/4-2020, veier 40 kg.

Matmor beskriver Argo som en våken, intelligent og lærevillig hund. Ydmyk og snill. Ikke vaktsom i huset eller i hagen. Ligger gjerne på sofaen sammen med familien sin. 

Han er sosialisert med hunder, andre dyr og mennesker. Han leker fint med sine hundevenner, drar i båndet om han treffer hunder ute på tur som han vil hilse på, og trenger en sterk eier som holde ham igjen, og jobbe med å avlede ham. Han er lydhør og glad i godbiter, så det lar seg gjøre.

Han er tilbakeholden i møte med nye mennesker, og trekker seg unna. Han trenger litt tid på å bli kjent, og det er viktig at man respekterer dette, og lar ham få gjøre det i eget tempo. Med menneskene han kjenner, er han snill, kosete og leken. Argo er gjerne med på biltur. 

Solplassen bistår eier med å finne det riktige hjemmet til Argos, og han bor hos familien sin på Minnesund til drømmehjemmet dukker opp. 

Vi håper å finne voksne, etablerte mennesker med erfaring med stor hund, som kan gi Argos mye fysisk og mental trening. Han passer ikke i familie med små barn. Han takler fint å være alene hjemme noen timer, men er ikke vant til å være alene hele arbeidsdager. 

Om du kan gi denne store, flotte gutten et trygt og godt hjem, send mail merket «Argo» til solplassenhunder@gmail.com og fortell hva du kan tilby ham, eller kontakt Mette på 95086616 kl 10-16.