Tara Gordon Setter/Labrador på 5 år – omplassert

Snille, gode Tara må dessverre finne seg en ny familie, og heldige er de som får adoptere denne nydelige damen! Glad i mennesker, går godt overens med vennlige hunder, ikke vant til å bo med katt.

Tara elsker turer i skog og mark, gjerne med litt bading underveis. Hun blir gjerne med på løpetur. Hun har trent mye på å gå pent i bånd, og har blitt ganske god på det, men liker godt å dra på når hun får mulighet til det.

Hun trives godt som eneste hund i familien, men vil nok kunne trives med en snill og høflig hundevenn.
Tara er lett å trene med godbiter og ros. Hun liker å få bekreftelse fra eier på at det hun gjør er bra. Hennes faste hundepasser som nå er 14 år har hatt med Tara på «Barn og hund» leir 2 ganger, og begge ganger vant de prisen for best samarbeid!


Tara blir gjerne med på biltur, takler og fint offentlig transport. Er hun ute i hagen kan hun bjeffe på de som går forbi, ellers er hun stille og rolig. Hun kan fint være alene noen timer når hun har blitt kjent og føler seg trygg, men skal ikke være alene hele arbeidsdager.

Vi håper å finne et hjem til Tara hos noen som har mye tid til henne, som gir henne trygghet og som vil gi henne både fysisk og mental trening.

Tara bor hos eier i Østfold til det rette hjemmet dukker opp. Om du har et godt hjem å tilby henne kan du sende mail merket «Tara» til solplassenhunder@gmail.com, eller kontakte Mette på 95086616 kl 10-16.