Loui – 2 år gammel Cocker Spaniel ? – omplassert

Loui er en livlig, aktiv, leken gutt som elsker kos og turer. Glad i å leke med hunder, øve på triks og søke etter godbiter. Kommer stort sett på innkalling. Han er vant til å være alene noen timer når eier er på jobb.
Liker å være med på biltur, og ligger rolig i bur.

Grunnen til at Loui må flytte er at han er veldig ukomfortabel med barn rundt seg. Vi håper å finne et hjem til ham hos voksne, hundevante mennesker som har tid og lyst til å trene med ham, gå lange turer og gi ham alt han trenger av aktivisering, kos og omsorg.

Loui er frisk og rask, bortsett fra antydning til grå stær på et øye. Han er chippet, vaksinert, registrert i NKK og forsikret.

Kan du tilby denne fine gutten et aktivt og omsorgsfullt hjem, send mail merket «Loui» til solplassenhunder@gmail.com, eller kontakt Mette på 95086616 kl 10-16. Loui bor hos familien sin i Bodø til rett hjem dukker opp.