Luna – Labradormix

Hils på Luna, en ung jente på 1,5 år som er en fin blanding av labrador, elghund og Spets. 

Luna ønsker seg et hjem hos noen hundevante og turglade personer som kan gi henne litt trening og tid til å bli den perfekte hund, da hun er en ung hund med mye potensiale. Det beste Luna vet er å leke, spesielt med ball eller pinne. Hun er kjempeglad å gå på tur med langline i skogen, og en sosial hund som liker å hilse på nye mennesker og hunder. I tillegg synes hun det er veldig fint å ligge på sofaen, og få litt kos. 

Det er ingen store utfordringer med Luna, hun trenger bare rammer og trening for å bli en super hund. Siden lek er hennes favoritt aktivitet, så trekker hun noe på tur, og kan hoppe litt hvis hun blir veldig glad for å se noen. Luna kan fint gå løs uten bånd, men om hun er sammen med andre hunder er innkalling litt vanskelig. Hun liker ikke bur, da hun har hatt en dålig opplevelse på en flytur. 

Luna har bodd i både leilighet og hus, men sier at det beste er å bo i et hus med en hage og nærhet til Marka. Da får hun mulighet til å springe fritt, og har mye lekeplass. Luna har ikke vært mye alene, bare for korte perioder, og da hovedsakelig i bil. 

Hun er en frisk og rask hund, som er vaksinert, chippet og har pass. 

Luna fjernomplasseres via Solplassen. Det betyr at hun bor hos eier i Oslo til drømmehjemmet dukker opp. Det tas et adopsjonsgebyr for Luna. 

Er du det perfekte hjemmet til Luna, da ser vi fram til at du sender en e-post til solplassenhunder@gmail.com merket «Luna» med info om deg og hva du kan tilby Luna. Du kan også ringe Christina (928 15 043) mellom 16-20.