Molly – Omplassert :)

En sprek og leken Mittelspitz tispe, 6 kg og 5 år. Molly elsker triks og løse oppgaver (Hun gjør alt for en godbit). Hun liker lange fjellturer, ut i robåt, sove i telt. Regn, vind og snø gjør ingenting. Hun kan være hjemme alene en arbeidsdag.

Utfordringene til Molly er at hun er veldig usikker og stresser (bjeffer) når det er nye mennesker (store som små) eller andre hunder rundt henne. Dette være seg når de er på besøk eller ved møte ute. Men med mennesker hun blir kjent med, så er hun verdens søteste.

Drømmehjemmet:
Molly vil passe best i et rolig hjem, hvor ny eier har tid og mulighet til å jobbe med usikkerheten hennes og gi henne trygghet. Det er mye lyd i frøkna, så landlig og rolige omgivelser og gjerne med inngjerdet hage.

Molly er fulgt opp med vaksiner, registrert i NKK, forsikret og chippet.

Viktig!! Molly fjernomplasseres og bor hos eier i Alta til rette hjemme dukker opp. (Hun vil ikke bli sendt med fly).

Ønsker du å gi denne vakre jenta et trygt og godt hjem, send mail merket «Molly» til solplassenhunder@gmail.com, og fortell om deg og hva du kan tilby henne eller ring Aina Løvmyr på telefon 928 04 336 mellom 12.00-16.00.