Jasper – Omplassert :)

Jasper er en Bichon Frisé (og sannsynlig Puddel) på 8 år. Han er en søt gategutt fra Tijuana i Mexico som ble adoptert når han var ca 1 år.
Fordi han har hatt en litt utfordrende start på livet, så preger dette han i møte med nye mennesker og hunder. Det har tidligere oppstått situasjoner hvor han har snappet etter folk, så her trengs det nye eiere som er villige til å legge ned et godt stykke arbeid, ha god tålmodighet og masse kjærlighet!

Eier har jobbet mye med han og har med årene blitt langt bedre med mennesker, han elsker eierene sine og kos. Med tiden har de fått barn og ser at Jasper stresser og er lite komfortabel i denne nye situasjonen.

Jasper trenger et hjem uten andre dyr og aller helst uten barn. Jasper er en fin og sosial gutt. Han klarer fint å være alene hjemme og glad i bilturer. Han er svært kosete og liker best å løpe på plenen og få ligge i sofa`n med eierene sine.

Drømmehjemmet:
Et stabilt og trygt hjem med stor hage han kan boltre seg i. Gjerne en eller to voksne som vil gjøre en forskjell og gi denne karen et godt «for alltid hjem» resten av livet hans ?

Jasper fjernomplasseres via Solplassen. Det betyr at han bor hos eier til drømmehjemmet dukker opp.

Ønsker du å gi Jasper et trygt og godt hjem, send mail merket «Jasper» til solplassenhunder@gmail.com, og fortell om deg og hva du kan tilby han eller ring Aina Løvmyr på telefon 928 04 336 mellom 12.00-16.00.