Cecar – Chinese Crested – omplassert

Cesar er en snill, kosete, hengiven gutt på 1 år.
Liker å gå tur, vandre rundt i hagen eller kose seg på sofaen.

Han er ung og trenger fortsatt å lære litt; han bjeffer veldig når det kommer besøk, og dette må ny eier hjelpe ham til å slutte med. Han er nysgjerrig på gjestene, men synes nok det er litt skummelt med fremmede i hus.

Vi håper å finne et hjem til Cesar hos voksne uten barn, som har erfaring med å trene hund, og som har tid og lyst til å jobbe med ham. Han er ikke vant til å være mye alene, så det er ønskelig at han kommer til et hjem der noen stort sett er hjemme. Han takler fint å være alene noen timer.

Han omplasseres fordi han og den eldre hannhunden i hjemmet ikke går godt sammen. Vi tror kanskje Cesar vil trives best som eneste hund i familien. Han har ikke problemer med å møte hunder ute på tur.

Cesar er registrert i NKK, chippet og vaksinert. Han er frisk, mangler noen tenner.
Han bor hos eier nær Eidsvoll til det rette hjemmet dukker opp, og kan treffes der etter avtale.

Interesserte kan sende mail merket «Cesar» til solplassenhunder@gmail.com og fortelle hva dere kan tilby ham, eller kontakte Mette på tlf 95086616 kl 10-16.