Bella og Basse – omplassert

Bella og Basse, søster og bror, ønsker seg et omsorgsfullt hjem der noen stort sett er hjemme, og har masse tid til turer og kos. Helst i landlige omgivelser med fine uteområder.

Bella og Basse er Strihåret Dachs, 7 år gamle. Basse storebror veier 13 kg, Bella 7 kg.

Gode jakthunder begge to, lydige, ivrige turgåere. Begge er glade i mennesker – både barn og voksne – og de vil helst være sammen med menneskene sine hele tiden. Liker godt å ligge på sofaen sammen med flokken sin. Basse er spesielt kontaktsøkende, og setter stor pris på at man prater med ham og koser med ham. Rolig og trygg, bare snill og grei.
Bella er en våken type som følger med på det som skjer. Vennlig mot alle, kan bjeffe litt på hunder hun møter ute. Veldig glad i Basse❤️

De er fulgt opp hos veterinær med vaksiner og er chippet. Basse har en bilyd på hjertet som ikke plager ham. Har måttet operere ut en kongle han hadde spist, men er frisk og rask nå. Bella har vært operert for prolaps i ryggen, og er helt fin igjen.

Kan du gi disse to go’ingene et nytt hjem, send gjerne mail merket «Basse og Bella» til solplassenhunder@gmail.com og fortell hva du kan tilby de. Du kan og kontakte Mette på 95086616 kl 10-16.

Hundene bor hos eier på Hvaler til det rette hjemmet dukker opp.