Amadeus Etnahund – omplassert

Amadeus er en ivrig, våken, lærevillig hund som trenger et erfarent hjem der han får kjærlighet og omsorg, og mye fysisk og mental trening.

Han er veldig hengiven og kosete med sine mennesker, folk han ikke kjenner bryr han seg ikke særlig om. Han er leken, har jaktinnstinkt og er vaktsom, så får med seg alt som skjer og varsler. Super turkamerat. Han er ok på biltur. Vant til å være alene opptil 6 timer. Jager katt.

Amadeus har trent mye på å møte hunder ute på tur uten å bjeffe og dra i båndet. Han responderer på positiv trening med godbiter og avledning med lek, og ny eier må være forberedt på å legge mye tid i å trene videre på dette. Når han får hilse på hunder kan han være pågående og intens, men gir seg fort om den andre hunden gir beskjed om at han må roe seg ned. Han bor sammen med en yngre tispe, og de trives godt sammen.

Amadeus er frisk, fulgt opp med vaksiner, han er kastrert, chippet og registrert hos NKK. Han veier 15 kg og er 3 år.

Vi håper å finne et hjem til ham hos noen som har kompetanse, tid og lyst til å få en hund å jobbe med, som vil ha en aktiv treningspartner og en kompis som gjerne ligger tett inntil på sofaen. Han passer nok best i et hjem uten barn i et rolig nabolag uten for mange hunder å forholde seg til. Han vil kunne ha glede av å bo sammen med en rolig, trygg hund med et klart hundespråk.

Har du lyst til å gi denne vakre gutten et godt hjem; send mail merket «Amadeus» til solplassenhunder@gmail.com og fortell hva du kan tilby ham, eller kontakt Mette på 95086616 kl 10-16.

Amadeus bor hos eier i Kristiansund til det rette hjemmet dukker opp.