Ronja – Kinesisk nakenhund blanding – omplassert

Ronja er en utrolig snill og god hund. Blid og glad, fin turkompis, holder deg gjerne med selskap på sofaen og er perfekt som varmeflaske under dynen om natten! Hun er ingen morgenfugl – sistemann opp her i fosterhjemmet? Behagelig å ha i hus; stille og rolig.

Ronja er glad i hunder og katter, og vil sette pris på å få bo sammen med en snill, rolig hund. Hun liker ikke å være alene, men det hjelper å ha selskap av en hundevenn. Hun er glad i både båt- og bilturer.

Ronja har nettopp vært hos veterinær for en helsesjekk; fikk ny vaksine, tannrens og trakk to tenner pga periodontitt. Hun har patella 2. grad, som ikke ser ut til å plage henne, men det er viktig at hun holdes i god form, og at man tar hensyn til det med tanke på hvor lange og krevende turer man tar henne med på. Hun blir 9 år i november.

Ronja sitt drømmehjem er hos voksne, hjemmeværende – gjerne med en hund fra før – som vil gi henne en trygt og passe aktivt liv med mye kos.

Interesserte kan sende mail merket «Ronja» til solplassenhunder@gmail.com og fortelle hva dere kan tilby henne, eller kontakte Mette på tlf 95086616 kl 10-16.