Milli – er omplassert

Blandingshunden Milli 8 år søker et erfarent og aktivt hjem der hun slipper å være alene, og uten barn.

Milli er en aktiv hund som er veldig glad i tur. Her får du en turkamerat du kan bestige høydemeter med eller utforske nye områder av nærområdet med. Hun reagerer på enkelte hunder når vi går tur, så ny eier må være klar over dette og jobbe med dett. Når hun først får hilse så byr hun fort opp til lek, og hun går fint med andre hunder.

Sofaen er favoritt plassen i huset, og kos er det beste hun vet. Hvis hun mener at det har blitt for lite kos så sier hun i fra. Hun er en veldig lydig hund, og liker seg best på tur uten bånd. Hun er en hund du kan farte mye med, hun faller fort til ro og elsker å kjøre bil. Det er mye lyd i Milli, så hun vil nok trives best i hus eller i et rolig nabolag.

Milli har nylig fått en helsesjekk, hun er fulgt opp med vaksiner og har pass. Veier ca 15 kg.

Om du ønsker å gi Milli et hjem kan du sende mail merket «Milli» til solplassenhunder@gmail.com og fortelle hva du kan tilby henne. Hun bor i Oslo, og kan treffes der etter avtale.