Henry – er omplassert

Henry er en flott welsh springer spaniel på 4 1/2 år har nå flyttet til sitt nye hjem.


Henry er en livsglad og aktiv hund som er svært kjærlig mot mennesker han kjenner. Han kan være reservert overfor nye mennesker, og da kan han bjeffe. Han elsker å være med på ting. Henry blir lett stresset dersom det blir for mye, det blir derfor viktig å lese signaler på at det blir for mye i tide.


Lange turer setter han stor pris på, så det søkes etter et hjem som liker å være fysisk aktiv. Han liker også ulike mentale aktiviteter som godbitsøk, nosework og apporttrening. Han har trent nosework/ spesialsøk og blodspor. Han kan være hjemme en arbeidsdag, men det er ønskelig at han kommer til et hjem hvor han ikke må være alene hver dag.


Henry kan bli usikker og bjeffe på nye folk i ukjente situasjoner. Han reagerer negativt på barn, særlig små barn, ny eier kan ikke ha barn og må være oppmerksom på at dette er en utfordring. Han er ikke glad i andre hannhunder og trenger da avstand. Han har fungert fint i flokk i for eksempel hundebarnehage. Han har bodd med katt men kan reagere på katter han ikke kjenner. Han er vant til å kjøre bil men ikke offentlig transport. Henry er vaksinert og chippet, registrert i NKK.


Vi på Solplassen ønsker «Henry» tt nye hjem.