Chica – Toy terrier

Chica er en snill og god hund, som trenger et hjem der hun slipper å være alene, siden hun blir fryktelig lei seg om hun blir forlatt. Hun er en super turkamerat, koser seg gjerne på sofaen og er veldig leken. Hun trenger lange turer hver dag, og setter pris på trening der hun må bruke hjernen! Det er ønskelig at hun kommer til noen som har erfaring med å trene hund, og som med positiv trening kan gjøre henne trygg.

Chica går fint med andre hunder, men bjeffer veldig i møtesituasjoner ute, og dette er noe en ny eier må kunne takle, og prøve å vende henne av med. Når hun får hilst roer hun seg, og byr gjerne opp til lek. Hun kan gjerne bo sammen med en eldre, trygg hund. Hun har mye jaktinnstinkt, så kan ikke bo sammen med katt. Hun er glad i mennesker når hun blir kjent, og liker godt barna hun bor sammen med nå, men blir stresset når de har venner på besøk, og hun synes hun må passe på alle. Vi tror derfor hun vil trives best i et hjem uten barn. Hun er en flink vakthund, og sier ifra om hun hører lyder fra naboene, og trenger derfor et hjem i rolige omgivelser der det ikke er så mye å passe på.

Chica er fulgt opp hos veterinær med vaksiner og helsesjekk, og hun er chippet. Hun er 7 år og veier 5,5 kg.

Hvis du kan tilby Chica et trygt og aktivt hjem, der det ikke er for mye for henne å passe på og hun slipper å være alene – send gjerne en mail merket «Chica» til solplassenhunder@gmail.com, og fortell hva du kan tilby henne.
Du kan og kontakte Mette på 95086616 kl 10-16.

Chica bor hos eier i Oslo til drømmehjemmet dukker opp, og kan treffes der etter avtale.