Totoro – Tibetansk Spaniel – omplassert

Totoro, eller Tots som han kalles, er en veldig snill og grei liten kar med stor personlighet. Glad i turer, både saktegående snuseturer og mere krevende fjellturer. Som Tibber flest vil han gjerne bestemme selv, og kommer ikke på innkalling om det er noe annet, viktigere som må sjekkes ut. Tots er gjerne med på biltur, og er også vant med offentlig kommunikasjon. Han takler fint å være alene hjemme noen timer, men er ikke vant til å være alene hele arbeidsdager. Han liker og å kose seg inne sammen med familien sin. Det er viktig at ny eier har god tid til både turer og kos!

Siden Tots trives best med ro og forutsigbarhet, og helst vil være sammen med menneskene sine hele tiden, vil vi finne et hjem til ham der noen stort sett er hjemme eller kan ha ham med seg på jobb. Han blir lett stresset av mye lyd og aktivitet, så passer ikke i familie med barn. Han er vant til å bo i bymiljø, men trives best i et rolig nabolag. 

Tots sin eier har bare positivt å si om ham, bortsett fra en ting, og det er at han rir på mennesker – både barn og voksne – og hunder, når han blir glad og ivrig. Dette er noe en ny eier må kunne takle og prøve å vende han av med. 

Tots veier 5,4 kg, blir 4 år i juni, han er frisk og rask. Fulgt opp med årlige vaksiner og helsesjekk, han er chippet, forsikret og registrert i NKK. Pelsstell og vasking er ikke det beste han vet, men han finner seg i det. Kloklipp synes han er helt forferdelig! Ny eier bør sette seg godt inn i hva som kreves av en Tibbe-eier, både når det gjelder pelsstell og at det er en ganske så sta og egenrådig rase!

Tots bor hos eier i Oslo til det rette hjemmet dukker opp, og kan møtes der etter avtale. 

Om du ønsker å gi Tots et hjem, kan du sende en mail til solplassenhunder@gmail.com og fortelle om deg og hva du kan tilby denne søte, lille karen. Du kan og kontakte Mette på 95086616 kl 10-16.

Vi ønsker ikke at hundene som omplasseres via oss brukes i avl, og vi tar et adopsjonsgebyr.