Kenya – kleinsplitz på 8 år – omplassert

Kenya – den lille hunden med den store personligheten!

Kenya er en Kleinspitz på 3.5 kg og blir 9 år 7.Juli 2021. Hun er en søt eldre frøken som fortjener en god og trygg pensjonstilværelse. Vi søker etter et rolig hjem, i rolige omgivelser hvor en (eller flere) er hjemmeværende og uten barn.

Hun sliter noe med separasjonsangst, (dette kan ha med usikkerhet + flytting og gjøre, for dette blir bedre i fosterhjem) og blir veldig stresset med ukjente eller flere mennesker rundt seg. Vil si hun er en enmannshund. I fosterhjem knytter hun seg til en og «aksepterer» de andre, men dette tar tid.

Drømmehjemmet til Kenya har enebolig med inngjerdet hage, en tålmodig eier som ser hennes behov og gir henne god tid til å finne sin plass. Du/dere må tåle en hund som varsler, og turer blir mer for kosens skyld.

Hun er en bestemt dame, elsker mat og godbiter og vet selv når hun vil ha kos og oppmerksomhet.

Hun er chippet og har pass.
Vi tar et omplasseringsgebyr for henne.

Ønsker du å gi denne vakre jenta et trygt og godt hjem kan du sende mail til solplassenhunder@gmail.com og fortelle hva du kan tilby henne, eller kontakte Aina tlf 928 04 336 (Mellom 17.00-21.00)