Pomeranian Petter – omplassert

Dette er søte lille Pomeranian Petter 8 år og ca 4.5 kg. For kort tid tilbake kom han til Solplassen. Petter virker som en snill, forsiktig og litt sky liten hjerteknuser. Han er frisk, har nettopp blitt helsesjekket og har blitt revaksinert.

Petter ønsker seg et nytt godt hjem, men vi vil først gjerne bli litt bedre kjent med han. Petter har hatt samme eiere fra han var liten. I begynnelsen bodde han i leilighet men flyttet så til enebolig. Ut fra det vi vet om Petter tror vi at han vil trives best i et rolig hjem uten mindreårige barn, og der han slipper å være alene hjemme.

Petter fungerer fint med andre hunder når de går løse sammen på Solplassen. Petter elsker å leke med baller. På tur reagerer han ikke på biler eller andre hunder, men kan bjeffe på ukjente lyder og «skumle» ting.

For mer informasjon send gjerne en email til solplassenhunder@gmail.com der du/dere forteller litt om dere selv, erfaringer med hunder, bo- og arbeidssituasjon og ellers annet som vil være viktig for å kunne gi han et godt liv. Husk å legg ved telefon nr., og merk emailen «Petter».