Teddy

Teddy er en Labrador/Storpuddel blanding på 8 måneder, som trenger et nytt hjem. Han er en aktiv og energisk unghund, som krever en erfaren eier med mye tid og lyst til å trene med ham. Teddy er glad i turer, trening og lek, men liker og å kose seg på sofaen sammen med familien sin. 

Han er en smart gutt som lærer fort, og som trenger mentale utfordringer i tillegg til fysisk trening. For å få utløp for energi, og fordi han ikke liker å bli irettesatt, kan han nappe/bite. Det er derfor viktig at han kommer til noen som har såpass kunnskap om hund at de vet hvordan dette håndteres og kan vende ham av med det. Han skal ikke bo med barn. 

Teddy er glad i å møte mennesker, hunder vil han se an litt før han hilser. Liker han hunden vil han gjerne leke. Han går fint i bånd, innkalling må øves mere på før han kan gå løs. 

Han er gjerne med på biltur. 

Vant til å være alene opptil 5 timer, og det er ikke ønskelig at han må være alene mere enn det i nytt hjem – i hvertfall ikke før han har slått seg til ro og føler seg trygg. 

Teddy er frisk, vaksinert og chippet. Han veier 25 kg. 

Vi håper å finne et hjem til Teddy hos voksne mennesker med erfaring i å trene/oppdra hund, som har mye tid til trening, aktivisering og kos. Han vil helst bo landlig med trygge turområder, der han kan få løpe rundt og utfolde seg. 

Ønsker du å gi Teddy et hjem kan du sende en mail til solplassenhunder@gmail.com og fortelle om deg og hva du kan tilby denne fine gutten. Du kan og kontakte Mette på tlf 95086616 kl 10-16.

Teddy bor hos eier på Lillehammer til det rette hjemmet dukker opp, og kan treffes der etter avtale.