Pippi – omplassert

Pippi er en 4 år gammel Chihuahua/Bichon Frisé. Hun er en nydelig liten jente på litt over 4 år, ca 4 kg, rolig og utrolig snill. Trykk her for å lese mer.

Pippi er litt skvetten på nye lyder, og skeptisk til nye mennesker, men med en trygg favn å krype opp i så går alt fint. Jo tryggere hun har blitt hos fostermor, jo enklere er det å møte nye mennesker og hunder. Hvis det kommer store hunder løpende mot henne for å leke så bjeffer hun litt, og det gjør hun også når hun har vært alene en stund og blir glad for å se den som kommer hjem. Er ivrig og livlig utendørs og glad i å gå tur, går gjerne flere timer – så lenge det ikke regner

Når hun har fått bruke litt tid på å bli trygg så sover hun gjerne på fanget eller inntil på sofaen på kvelden, og liker kos. Er litt redd for å bli forlatt, men kan være litt alene. Tilpasser seg godt, og er en skikkelig søt jente når hun har fått finne sin plass, og bli trygg.

Vi ønsker at Pippi kommer til et rolig hjem hos voksne mennesker som liker å være ute på tur, og som vil ha en firbent kompis i sofaen. Det beste for Pippi er å få bo hos noen som stort sett er hjemme, og som kan ta henne med på det som skjer . Interesserte kan sende mail og fortelle om dere og hva dere kan tilby Pippi til solplassenhunder@gmail.com, eller kontakte Mette på tlf 95086616 kl 10-16.