Linus- omplassert

Hils på Linus! En aktiv, glad og sprek gutt på 4 år og 6 kg av rasen Chinese Crested Powder Puff. Trykk her for å lese mer.

Denne fine karen liker ikke å være alene hjemme når matmor er på jobb, så hun har tatt den tunge beslutningen å finne et nytt hjem til ham. (Han har separasjonsangst og hyler som en ulv når han er alene). Linus trenger en tålmodig matmor/matfar, som er hjemmeværende, vil trene med han og gi kjærlighet, som liker å være ute på tur i skog og mark.

Drømmehjemmet: Linus vil passe best hos noen som er hjemme og har mye tid til han, og som har såpass erfaring med hunder at de kan trene med han og gi han trygghet. Siden han liker fred og ro, og forutsigbarhet, passer han ikke i familie med små barn, katter og andre hunder. Landlige omgivelser og enebolig, hvor ingen rundt blir forstyrret, er nok lurt. Og toppen av lykke hadde vært hjemmet hvor han får lov å krype oppi sofa`n og sove sammen i sengen.

Linus er fulgt opp med vaksiner, ormekur og tannrens. Han er registrert i NKK, forsikret og chippet. Vi tar et omplasserings gebyr for ham. Ønsker du å gjøre en forskjell i Linus sitt liv?

Ta kontakt med Aina Løvmyr på telefon 928 04 336 mellom 16.00-21.00, eller på mail merket «Linus» til solplassenhunder@gmail.com