Chanel – omplassert

Chanel er omplasser. Chanel og er en 3,5 år gammel Chihuahua. En veldig snill, forsiktig og rolig jente som liker å leke med andre små hunder og sitte på fanget. Trykk her for å lese mer.

Jeg har nå flyttet til mitt nye «for alltid hjem» der jeg nå bor i trygge omgivelser. Jeg er ikke aggressiv, men kan skjelve litt og kanskje tisse på meg hvis jeg blir redd. Selv om jeg er liten hund så tar jeg oppdraget mitt som vakthund på alvor å bjeffer når det kommer folk. Jeg er ikke helt stueren enda, men nesten.

Jeg liker å sove i sengen, helst under dynen, men jeg sover også pent i egen seng. Jeg er jo tross alt Mexicaner og foretrekker varmt klima, men kan strekke meg langt så lenge jeg blir holdt varm.

Jeg er veldig glad i mat. Jeg spiser tre ganger om dagen: morgenen får jeg tørrfor og våtfor blandet sammen, ettermiddagen og litt middagsrester og til kveldsmat får jeg tørrfor blandet med våtfor igjen. Alt går ned!