Neo – omplassert

Neo – Engelsk SetterNeo er en snill og god 5 år gammel Engelsk Setter, som trenger et aktivt hjem hos turglade mennesker

Local Therapy cialis generic Vascular Surgery.

. Trykk her for å lese mer.

Han har ikke vært brukt på jakt, men er en super turvenn. Tur og kos er hans hovedinteresser!Han er veldig ivrig på tur, og drar i båndet. Ny eier må være forberedt på å bruke tid på å lære Neo å gå pent i bånd!

Neo er glad i folk, liker de fleste hunder han møter bortsett fra hannhunder som kjekker seg. Han er skeptisk til katter. Om han får nok aktivisering er han rolig inne. Han er vant til å ligge i egen seng og i bur, ikke vant til å ligge i sofaen. Neo elsker å kjøre bil, og blir veldig glad når han får være med på biltur!Han er vant til å være alene hjemme, men vil trenge tid i nytt hjem før han føler seg trygg nok til å synes det er OK.

Neo er fulgt opp med årlige vaksiner og helsesjekk . Frisk og rask. Veier ca 22 kg. Han er forsikret. Pelsstell og kloklipp går greit. Neo ønsker seg et hjem hos noen som er like glad i friluftsliv som han. Aller helst hos noen der han slipper å være alene hele arbeidsdager, og med fine turområder i nærheten.

Neo bor hos eier i Moss til det rette hjemmet dukker opp, og kan møtes der etter avtale. Interesserte kan sende mail til solplassenhunder@gmail.com og fortelle hva dere kan tilby Neo, eller kontakte Mette på 95086616 kl 10-16.