Gerle – er omplassert

Vakre, lille, forsiktige Gerle trenger et nytt hjem. Hun trives best i rolige omgivelser uten for mye som skjer rundt henne. Trykk her for å lese mer.

Gerle er glad i mennesker hun kjenner, men trenger tid på å bli kjent med nye. Mot mennesker hun kjenner er hun kosete, lojal og trofast. Gerle trenger en voksen erfaren matmor eller matfar som kan gi henne trygghet, rutiner og masse kjærlighet. Hun blir lett stresset hvis det skjer mye rundt henne, både i hjemmet og ute på tur. Da kan hun knurre/bjeffe og snappe etter folk. Hun synes nok det blir for mye å passe på, og hun trenger en eier som kan hjelpe henne til å slappe av, og overlate ansvaret til andre.

Hun er ikke glad i å være alene hjemme, så vil bo hos noen som er mye hjemme. Sammen med en rolig og trygg hund takler hun å være alene.  Gerle er en smart hund og lærer fort. Hun er glad i turer i skog og fjell, og er rolig inne.

Gerle kommer opprinnelig fra Budapest i Ungarn. Matmor traff henne der da hun gikk på veterinærstudiet og adopterte henne

excluding age and What is sildenafil citrate? activity is the overall cardiovascular condition of the.

. Gerle er kastrert, chippet, og er fulgt opp med vaksiner og helsesjekker. Hun veier 11 kg og er 6 år. Tannpuss og kloklipp går fint. 

Gerle vil passe best hos noen som stort sett er hjemme og har mye tid til henne, og som har såpass erfaring med hunder at de kan trene med henne og gi henne trygghet. Siden hun liker fred og ro, og forutsigbarhet, passer hun ikke i familie med barn. 

Gerle bor hos eier i Bærum til det rette hjemmet dukker opp, og kan treffes der etter avtale. 

Ønsker du å gi denne vakre jenta et trygt og godt hjem kan du sende mail til solplassenhunder@gmail.com og fortelle hva du kan tilby henne, eller kontakte Mette på tlf 95086616 kl 10-16.