Harris – er omplassert

Harris er en turglad Strihåret Dachs på 7år som søker et nytt hjem.
Trykk her for å lese mer.

Denne fine karen liker ikke å være alene hjemme når matmor er på jobb, så hun har tatt den tunge beslutningen å finne et nytt hjem til ham. Harris trenger en erfaren eier som liker å være mye ute på tur i skog og mark. Han liker ro og orden, så ønsker seg et hjem på landet uten for mye å passe på. Han kan gjerne bo sammen med en snill og trygg hund.

Harris elsker å være ute på tur! Drar i båndet når han er ivrig og det er et spor å følge. Kommer på innkalling, men vil dra avgårde på egenhånd om han kommer over et rådyrspor f eks. Han har ikke vært brukt mye på jakt. Harris er glad i tisper, skeptisk til hannhunder, men omgåes fint hannhunder han kjenner. Han er og skeptisk til folk han ikke kjenner, og må få bestemme selv om han vil hilse eller ikke. Han kan bjeffe litt for å be folk holde avstand

specific illnesses or of medical treatment for certain illnesses.rates are usually high. viagra.

. Når han blir kjent er han blid og vennlig. Harris er lydig og veloppdragen.

Harris er 7år, fulgt opp med årlige vaksiner og helsesjekk. Frisk og rask. Liten bilyd på hjertet som ikke plager ham. Chippet og registrert i NKK.

Drømmehjemmet for Harris er hos voksne, erfarne hundefolk som er mye ute på tur, og som lever et rolig liv, og der noen stort sett er hjemme. Han er ikke vant m katt eller små barn, men kan gjerne bo sammen med en hund. Til drømmehjemmet dukker opp bor Harris hos eier i Nittedal, og kan treffes der etter avtale.

Interesserte kan sende mail til solplassenhunder@gmail.com og fortelle hva dere kan tilby Harris, eller kontakte Mette på tlf 95086616 kl 10-16.