Japansk spisshund Aiko

Aiko født 12. juli 2016 er vel den yngste faste hundebeboeren på Solplassen.

Aiko 4 år

Årsaken til at han ikke skal  omplasseres er at han har eplepsi. Det innebærer at han har behov for regelmessig oppfølging, ro og medisiner. Han er heller ikke så veldig glad i små barn. Aiko elsker aktiviteter og å løpe på de inngjerdede store områdene på Solplassen.  Han koser seg gjerne og ruller rundt i gresset. Aiko kan være en skøyer som vil ha litt «action» samtidig som han kan roe seg ned og vil ha kos og oppmerksomhet.

Aiko er en smart og lettlært sjarmør. Han fungerer fint sammen med de andre hundene på Solplassen . Han har et godt hundespråk og tar raskt signalene til de andre hundene. Men enkelte ukjente hannhunder kan han reagere på. Da kan han «jekke» seg litt opp, men er flink til å roe seg ned.

Vil du bli fadder til denne sjarmøren? Ditt bidrag kan innbetales til Solplassens kto nr 05345124839 eller Vipps 12014. Husk å merk innbetalingen med ditt navn og adresse og hundens navn.