Petter

Det er nok flere som har lurt på hvordan det gikk med Petter etter at han ble funnet mishandlet og forsøkt druknet i en bekk i Asker.

Lille gode Petter kom til Solplassen i desember 2019. Vi fikk mange henvendelser fra snille folk som ville hjelpe ham, og gi ham et nytt hjem. Etter flere uker i et av Solplassens fosterhjem var Petter klar for å flytte videre, og vi fant et hjem til ham som fylte alle våre kriterier for at han skulle få det godt og trives .

Hans nye familie var heldigvis villige til å ha Petter midlertidig til vedtak om omplassering ble endelig bestemt, for så å adoptere ham

diabetes mellitus, hypertension, spinal cord injury, multiple generic viagra results. Penile erection is maintained by continuous central.

. Og nå har vi endelig fått beskjed om at han får bli hos de!

Den nye familien hans består av både to- og firbente, han har alltid noen å være sammen med, flotte turmuligheter rett utenfor døren, passe skjermet så han slipper å ha for mye å passe på, og omsorgsfulle, erfarne mennesker som tar ham med på alt som skjer, og som lar ham få kose seg i sofa og seng.

Tusen takk til Petter sin nye familie som tålmodig har ventet på beskjed om at han får bli hos de, som tåler unghundfaktene hans, og trener med ham slik at han blir trygg på mennesker igjen!❤️